28.11.2022 | понеделник | 04:17

Костадин Костадинов: Ще искаме да се премахнат всички ограничителни мерки

Публикувано:

Сподели поста:

Политическа партия „Възраждане“ ще настоява да се премахнат всички ограничителни мерки, свързани с пандемията. Това заяви председателят на партията Костадин Костадинов.

„Разполагам с информация, че имаме доста сериозен резултат над 4-те процента – така че „Възраждане“ ще бъде в парламента“, заяви още той.

„Освен ако, разбира се, през нощта ЦИК не ни изненада с някое среднощно броене, внезапно пристигнали машини, някои допълнителни резултати – всичко е възможно да се случи, знаем че резултатите в България се манипулират без никакъв проблем“, каза той.

Костадинов заяви, че очакват „доста по-сериозен резултат“ и ако има нормално и честно броене, би следвало резултатът на „Възраждане“ да бъде доста по-висок от този, който дават социолозите.

Според „Галъп“ „Възраждане“ взимат 4.2%, а според „Алфа рисърч“ не прескачат бариерата и засега са с 3.9%.

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
София
снеговалеж
1.2 ° C
2.1 °
0.7 °
93 %
1.5kmh
100 %
пн
3 °
вт
4 °
ср
5 °
чт
5 °
пт
4 °

Прочети още

Информация за състоянието на републиканските пътища към 17:30 ч. на 27.11.2022 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Температурите са в интервала от -4 °С до +13 °С. Времето над страната е предимно облачно. Слаб...

Cъвет на президентите на BusinessEurope

Cъвет на президентите на BusinessEurope

Весела Лечева ще участва в Съвета по образование, младеж, култура и спорт в Брюксел

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник-министър Петър Бучков отпътуваха за Брюксел днес, където утре и...

Литературният феномен „Ордеса“ е вече на български

Разтърсващ и дълбок, романът е посветен на любовта, загубата и паметта Познат на българската публика със своята поезия, забележителният...