fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 13:16

Костадин Костадинов: Служебното правителство не може да взима решения за руския газ

Ако искаме нормализиране на отношенията с Русия и възстановяване на газовите доставки, трябва да очакваме един нов състав на бъдещо правителство, който да провежда подобна политика след парламентарните избори, подчерта той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Според лидера на „Възраждане” Костадин Костадинов едно служебно правителство не може да вземе решение за руския газ и възобновяването на доставките му. Това заяви самият той в сутрешния блок на Nova.

За подобни действия служебният кабинет трябва да има своя собствена независима външна политика, каквато няма, защото и България като цяло не е независима държава. Ако искаме нормализиране на отношенията с Русия и възстановяване на газовите доставки, трябва да очакваме един нов състав на бъдещо правителство, който да провежда подобна политика след парламентарните избори”, подчерта той.

„На тези избори отиваме като на референдум за това искаме ли България да бъде управлявана така, както през последните 33 години, и да бъде свободна и независима държава. На тези избори отиваме като на референдум за това дали искаме България да бъде свободна и независима, или долнопробна колония на САЩ”, допълни Костадинов.

„Единствената роля, която има служебният кабинет, е да проведе спокойно идващите предстоящи избори, посочи той.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img