fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 14:43

Костадин Костадинов пред Патарински LIVE: БСП да се коалират предизборно с ПП и ДБ, иначе няма да влязат в парламента

Те вече два пъти се обединяват, но и двата пъти се провалят, отсече той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП има много сериозен проблем в момента, защото най-вероятно няма да влезе в следващия парламент. Това заяви в предаването Патарински LIVE по newsONE лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

“Ние приятелски можем да ги посъветваме, че единственото им спасение е да направят коалиция с “Демократична България” и “Продължаваме Промяната”, защото както многократно вече установихме, те нямат никакви разминавания”, заяви той.

Костадинов коментира, че те вече два пъти се обединяват, но се провалят.

“Както по време на редовния кабинет, така и сега, след като взеха мандата за нов кабинет. Пак се провалиха. Те всеки път се провалят”, каза заяви лидерът.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here