fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 05:40

Костадин Костадинов: “NewsOne TV е една от малкото свободни и независими медии в България” (ВИДЕО)

Лидерът на “Възраждане” изрази мнение, че подкрепата към партията му се увеличава, защото хората виждат ясно и категорично какво върши политическата сила и срещу какво се бори тя

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“NewsOne TV е една от малкото свободни и независими медии в България”. Това заяви лидерът на ПП “Възраждане” Костадин Костадинов в кулоарите на Народното събрание пред Димитър Патарински. 

Хората и българските граждани за тази цел е много важно да знаят отразяването, което медиите ни предоставят. Вие сам го знаете, разбира се, защото сте представител на една от малкото независими медии в България. Слава Богу, има и такива в България. Истината е, че по-голямата част от медиите, по-голямата част от националните, или  не ни отразяват, или ни отразяват с лошо. Идеята е да не се позволява на българските граждани да виждат това, което правим ние. 

Лидерът на “Възраждане” изрази мнение, че подкрепата към партията му се увеличава, защото хората виждат ясно и категорично какво върши политическата сила и срещу какво се бори тя. 

Според Костадин Костадинов България се управлява от “сламена фигура” .

- РЕКЛАМА -spot_img
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img