fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 06:35

Корнелия Нинова свиква Изпълнителното бюро на БСП (ВИДЕО)

Нинова посочи, че политическата формация трябва да вземе решения как да продължи

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Вицепремиерът в оставка и лидер на БСП Корнелия Нинова свиква съвместно заседание на Изпълнителното бюро на партията и парламентарната група. Това тя обяви в публикация в социалната мрежа. Като причина Нинова посочи, че политическата формация трябва да вземе решения как да продължи.

Припомняме, че вчера премиерът в оставка Кирил Петков съобщи, че България гони 70 руски дипломати. Причината – те са идентифицирани като хора, свързани с чужди служби и работили срещу интересите на България. Изгонването на дипломатите не е решено от Министерския съвет или на коалиционен съвет, уточни Нинова. Според нея, това е безпрецедентен акт в българската дипломация, който ще има дългосрочни последици.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img