30.11.2022 | сряда | 02:33

Корнелия Нинова: ПП, ДБ и “Възраждане” не допуснаха да се увеличат наказанията за каналджии

Публикувано:

Сподели поста:

Не мога да повярвам какво се случи днес. Държавата ни е като разграден двор. Полиция и мигранти си преследват като в гангстерски филм. Преди 15 дни сме внесли закон каналджиите да се наказват с 20 г. затвор, без условни присъди, 100 000 лв. глоби и отнемане на имуществото. Днес, след поредната гонка, реагирах остро в парламента, че този закон не се движи. Спешно го включиха за разглеждане в правна комисия. 

И какво мислите, че стана? ПП, ДБ и “Възраждане” не го допуснаха в дневния ред. Защо го правите? Само защото е предложен от БСП ли? И като капак, сириецът, съпричастен към смъртта на двамата полицаи в Бургас, получи условна присъда днес. 

Искаме извънредна правна комисия, спешно приемане на драконовски наказания и справедливост. 

Главният прокурор да обяви резултата от делото за строителството на виртуалната ограда, за което му изпратихме сигнал преди 5 години. Правителството да изпрати цялата мощ, с която разполагаме на границата и да внесе спешно в Народното събрание бюджет, за да гласуваме пари за полиция и охрана.

newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...