fbpx
11.3 C
София
четвъртък | 19.05.2022 | 23:57:45
четвъртък | 19.05.2022 | 23:57:45
11.3 C
София

Корнелия Нинова посети изненадващо ВМЗ Сопот

Според данни на Евростат страните членки на ЕС, в които има регламентирана минимална заплата, са общо 21

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова изненадващо се срещна с ръководството и разговаря с работниците във Вазовските Машиностроителни заводи (ВМЗ) в Сопот. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката.

“Основната ни грижа са по-високи заплати за хората и добри условия на труд. Имаме амбиция да докажем, че държавните предприятия могат да се управляват добре и да работят на печалба“, каза Нинова.

Според думите й ВМЗ е ключово предприятие за региона и за българската икономика. „Ще положим всички усилия то да се модернизира, да се развива, да осигурява работни места и достойни доходи и то в най-кратки срокове”, категорична бе Нинова.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук