fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:52

Корнелия Нинова: Мандалото за ИТН падна

На въпрос Нинова отговори, че преговорите са живи и посочи, че от БСП са хладнокръвни, търпеливи и разумни

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Мандалото хлопна за “Има такъв народ”, преговори с “Има такъв народ” няма да водим повече, заяви в интервю по бТВ лидерът на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова. 

Отстъпихме всичко възможно, положихме всички възможни усилия, всичко, което са пожелали по същество за България, е отразено, очевидно има нещо извън това, което ги накара в последния момент да се оттеглят, така че няма връщане назад повече, каза Нинова.

Ние провеждаме преговори за правителство на България, а не курс по психотерапия на Аз-а, заяви Нинова. Колегите от ИТН казват, че се чувстват обидени, защото никой не ги питал за програма, никой не ги питал за закони, слагали сме им ги на масата и сме казвали: “Или гласувате, или край”. Това не е вярно, ние от “БСП за България” убедихме другите партии по време на преговорите да отворим програмата към ИТН и казахме: “Морално е, колегиално е, те не са участвали в правенето на програмата, нека им дадем възможност да я допълнят”, обясни лидерът на БСП. 

На въпрос Нинова отговори, че преговорите са живи и посочи, че от БСП са хладнокръвни, търпеливи и разумни. Има смисъл поне да довършим започнатото, а това е програмата, посочи тя и отбеляза, че тази програма е изключително добра.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img