fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 19:37

Корнелия Нинова: Гласувах за промяна, която да ни даде сигурност, стабилност и предвидимост

Има важни решения, които не могат да бъдат взети от служебен кабинет, подчерта тя

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Гласувах за промяна, която да гарантира сигурност в семействата, стабилност в България, да има предвидимост и предсказуемост. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като направи своя избор в столичното 25-то училище.


„Гласувах за разумни решения и разумни хора, които в тази криза, могат и знаят как да овладеят ковид пандемията, да овладеят ръста на цените, да компенсираме доходите на хората, да им дадем едно спокойствие.  Да знаят, че има държава, която стои зад тях и в тези трудни моменти ги подкрепя с всичко, което е възможно“, каза тя.

Според Нинова броенето на контролните разписки е гаранция, че машинното гласуване е доброто, че то няма да бъде манипулирано и че вотът ще бъде истински.

Лидерът на БСП за пореден път отрече да имат договорки с ГЕРБ и ДПС и припомни, че всички срещи с двете партии са били водени открито, и пред медиите.

По думите й вече е абсолютно задължително да се сформира редовен кабинет и парламент, защото предстоят да се вземат важни решения, които не могат да бъдат гласувани от служебен кабинет.

„Предстои ни най-сериозното политическо решение – това е приемането на бюджета за 2022  година. Длъжни сме да съставим мнозинство, което да приеме един социален бюджет, бюджет, който да стабилизира икономиката, бюджет, който да помогне за овладяване на ковид кризата, за намаляване броя на болните, заразените, починалите“, коментира той.

Според нея, ако това не се случи, ни очакват тежки месеци.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here