-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 05:45:29
-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 05:45:29

Корабът “Вера Су“ продължава да потъва

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Корабът „Вера Су“ е потънал още повече, съобщава БНТ. Екипажът все още е в кораба и отказва да се евакуира, като главната причина за това са неизплатени заплати. Капитанът е споделил, че не получават редовно храна и информация от „Морска администрация“ какво се прави, за да се спаси съда.

Със заповед на Стефан Янев се създава координационна група за ситуацията с кораба „Vera Su“ | NewsONE

Вълнението на морето все още не позволява да се доближи кораба. Все още не е пристигнала и цистерната, за да се източи дизеловото гориво.

Христо Алексиев: Корабът „Вера Су“ потъва | NewsONE

На „Вера Су“ има тонове азотен тор. Според служебния министър на околната среда Асен Личев, той не можел да предизвика екологична катастрофа.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук