fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:30

Консултациите на БСП продължават

От "Демократична България" не намират за проблем Асен Василев да е премиер

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП продължава консултациите с потенциални партньори за кабинет с третия мандат. Междувременно стана ясно, че “Продължаваме промяната” ще предложи за премиер най-вероятно Асен Василев. “Демократична България” ще разговаря с БСП, но ще реши дали да подкрепи евентуално правителство едва след като стане ясен кандидата за премиер. Не намират за проблем той да е Асен Василев.

“Нашите очаквания са да разглеждаме третия мандат като общ, който да съставлява втори опит за първи мандат на ПП. Тоест да се излъчи кандидат за премиер от “Продължаваме Промяната”. Усилията, които се положиха за първия мандат да бъде използвани за основа и мандата да бъде по-скоро общ мандат“, обясни Христо Иванов.

От партията на Трифонов ще разговарят с БСП и ще настояват закона за личната помощ да залегне в програмата на проектокабинета.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img