fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:11

Консултации при президента с ГЕРБ-СДС (ВИДЕО)

От ГЕРБ-СДС категорично потвърдиха ,че няма формула ,която да даде стабилно мнозинство

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От ГЕРБ-СДС са готови с целия си опит и експертиза да участват в консултациите за търсене на изход от кризите. Такава заявка дадоха от формацията по време на срещата си президента Румен Радев ,преди държавният глава да връчи третия и последен мандат за съставяне на правителство в 47-ото Народно събрание.

Тук сме с целия опит и експертиза, която притежава нашата парламентарна група, и сме готови да участваме в консултациите за търсене на изход от кризите. Това обаче не означава, че нашето становище за това, че не може да има стабилно мнозинство в 47-мото Народно събрание се е променило.” ,заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Президента Румен Радев още веднъж напомни ,че хората очакват решения на техните проблеми ,а третият мандат е последната надежда за съставяне на правителство.

“Вие, с вашия голям и парламентарен, и управленски опит, напълно съзнавате какво означава точно в такива критични моменти да се отива на избори, да оставаме без парламент, да има преходни периоди, в които – също го знаете от опит – администрацията не може да работи ефективно и на пълен капацитет. За нас е интересно как вие виждате, покрай въпроса за властта, да се решат и проблемите на хората без забавяне, с усилията на всички политически сили и на цялата администрация – неотложни, тежки проблеми. Дали това няма да пресече и, както виждаме, ръста вече в индустриалното производство, и редица положителни показатели, които се отчитат от управляващите.”, заяви Радев.

От ГЕРБ-СДС категорично потвърдиха ,че няма формула ,която да даде стабилно мнозинство в 47-ото Народно събрание.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img