fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:07

Коледен базар в подкрепа на бездомните животни се провежда във Варна

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Коледен базар в подкрепа на бездомните животни се провежда днес във Варна. Инициативата се организира от неправителствената организация Animal Hope в морския град.

Базарът е последен за тази година и ще работи пред Cafe Club CherAmi, кв.Чайка бл.188, днес до 18 часа. Освен да помогнат на животните без дом, посетителите ще могат да се запознаят и с част от екипа на Animal Hope – Варна.

Снимка: Animal Hope – Варна

“Ще може да попитате как да станете част от нас, за да помагате. Ще може да предложите нови идеи, които биха помогнали нещата да се случват по-лесно. Нашите пухкави приятели ще очакват вашата помощ. Всички събрани средства ще бъдат обявени след преброяването им и ще бъдат насочени изцяло за закупуване на храна и покриване на ветеринарните ни сметки. Нека заедно се опитаме да променим света за повече бездомничета към по-добро! Благодарим на всички, които ще ни подкрепят и ще станат част от това събитие, защото заедно можем повече”” казаха от неправителствената организация пред “Фокус”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img