28.11.2022 | понеделник | 17:52

Код: Протести – темата на „Попитай журналиста“ тази сряда

Публикувано:

Сподели поста:

Протестите на бизнеса ще са на фокус в предаването „Попитай журналиста“ с Владимир Христовски тази сряда. По темата, в студиото на NewsONE, ще говорим с председателя на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова и с Цанко Донков, който организира няколко протеста срещу районния кмет на „Красно село“ Росина Станиславова.

Ще потърсим отговорите на въпросите дали има ли ефект от демонстрациите, реагира ли адекватно правителството на нуждите на бизнеса и гражданите и на какво отдават недопускането на автобуси и камиони в центъра на града във вторник, когато превозвачите обявиха национален протест. 

Както винаги думата имате и вие, нашите зрители. От този момент може да изпратите въпросите си към журналиста Владимир Христовски, който по време на живото излъчване ще ги зададе на гостите в студиото.

Очакваме ги на електронната поща – v.hristovski@newsone.bg. Можете да пишете и във вайбър групата “Попитай журналиста”: https://invite.viber.com/g2=AQB4ZcjsN5MPfEtL59m1IioCHEzWqq9XXbFcTvo57%2FT37urY0LizEvNmj%2Fn6VAou.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
4.1 ° C
4.6 °
3.7 °
74 %
2.6kmh
100 %
пн
4 °
вт
4 °
ср
4 °
чт
4 °
пт
8 °

Прочети още

Иван Шишков: Решението на Конституционния съд за парите на пътните фирми не ме учудва

Решението на Конституционния съд за парите на пътните фирми не ме учудва. Още преди да стана министър, бях...

Парламентът трябва да използва предоставеното време за решаване на проблемите, които пряко засягат българските граждани

Румен Радев проведе консултации за съставяне на правителство с представители на парламентарната група на „Български възход“ Предоставих достатъчно време...

Задържат под стража 45-годишна адвокатка за извършената измама

По искане на Софийска районна прокуратура съдът задържа под стража 45-годишна адвокатка за извършена измама. Д.М. е привлечена към...

Представиха в Турция възможностите за инвестиции в страната ни

Министърът на енергетиката Росен Христов посети високотехнологичен завод за соларни панели в Турция на компанията Smart solar technologies,...