Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска да се поставят нови 20 камери, които да мерят скоростта на пътя (ВИДЕО)

Според нея контролът е единственият вариант за противодействие срещу пияните и дрогирани водачи

Единственият вариант да се противодейства на водачите, седнали пияни или дрогирани зад волана е контролът. Това коментира столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод катастрофата, при която загинаха две момичета.

Тя припомни, че общината е дарила 2 камери за скорост  на полицията, по които до момента са издадени около  20 000 акта. Според нея този брой обаче е недостатъчен. Тя отново се обяви за строг контрол срещу нарушителите на пътя. 

Previous articleЗаради ремонт се спира движението на участък от пътя Русе-Бяла
Next articleРазделените цветове на трибагреника озадачиха софиянци (ВИДЕО)
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.