fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:16

Кирил Петков заминава на официално посещение в РСМ на 18-ти януари

Премиерът ще бъде придружен от двама министри и зам.-председателя на НС Кристиан Вигенин

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Министър-председателят Кирил Петков заминава на официално посещение в Скопие,  Република Северна Македония на 18 януари 2022 г. Това съобщават от правителствената информационна служба.

В състава на българската делегация ще бъдат министърът на външните работи Теодора Генчовска,  министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев и заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Осъществяването на визитата става възможно след падането на карантината на министър-председателя в петък.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img