fbpx
20 C
София
14 август 2022 | неделя | 20:38

Кирил Петков: Ще си върнем държавата

Премиерът в оставка благодари за подкрепата на симпатизантите на "Продължаваме промяната"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

„Битката ще е дълга, но докато сме обединени и отстояваме принципите си, рано или късно, ще си върнем държавата. Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го направим! Благодаря, че сме заедно“. Това написа премиерът в оставка и съпредседател на партия „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков в профила си във Фейсбук. 

По-рано днес кандидатът на „Продължаваме Промяната“ за премиер и съпредседател на партията Асен Василев върна на президента Румен Радев неизпълнен проучвателния мандат за съставяне на кабинет.

„Скъпи приятели, искам да Ви кажа благодаря, че сме заедно зад това решение днес“, написа във Фейсбук Петков. „Ние от „Продължаваме Промяната“ сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, защото, каквото и да си говорим, избрахме да нямаме отново за партньор Слави Трифонов (с приятел Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов“, отбелязва премиерът в оставка. 

По думите му всеки бранд е обещание, а всеки добър бранд е добре спазено обещание. „Обещахме нулева толерантност към корупцията и реално го направихме. Сега тези два милиарда лева, които използвахме за икономически мерки, спокойно можеха да отидат в осем човека („бебетата“ на Гроздан, както той ги наричаше) и днес щяхме да сме си спокойно на власт“, заявява Петков. 

„Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под претекст за “диалогичност.“ Независимо от пиар опаковката на едно ново мнозинство, докато хората, които решават, са същите, всичко е прах в очите“, коментира още Кирил Петков. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img