fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:42

Кирил Петков събра на закуска дипломати от страни с традиционно силни връзки с България

Той им благодари за това, че са били мост между нашата страна и държавите им

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Премиерът в оставка Кирил Петков беше домакин на работна закуска за ръководители на дипломатически мисии у нас, с които България има традиционни връзки и активно сътрудничество. Това съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет на официалната страница във “Фейсбук”. 

В събитието взеха участие посланиците на държавите членки на ЕС и НАТО, страните от Западните Балкани, Украйна, Република Молдова и Грузия.

Министър-председателят Петков им благодари за това, че са били мост между България и техните държави. Премиерът сподели, че присъствието на дипломатите заедно на срещата, е още един знак за многото обща работа, свършена през последните осем месеца.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img