fbpx
14.9 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 05:42:12
четвъртък | 26.05.2022 | 05:42:12
14.9 C
София

Кирил Петков разговаря с европейския комисар по съседство и разширяване Оливер Вархеи

Двамата обмениха мнения относно актуалната ситуация в региона, включително в контекста на кризата, породена от войната в Украйна

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с европейския комисар по съседство и разширяване Оливер Вархеи, който е на посещение у нас за участие във форум, посветен на Западните Балкани, предава пресслужбата на Министерския съвет.

Двамата обмениха мнения относно актуалната ситуация в региона, включително в контекста на кризата, породена от войната в Украйна. Петков и Вархеи обсъдиха също последните развития в диалога между България и Република Северна Македония.

Министър-председателят потвърди желанието си за намиране на взаимно приемливо решение на отворените политически въпроси, отчитащо чувствителните за България теми. Петков отбеляза, че активизирането на секторното сътрудничество между двете страни допринася за изграждането на взаимно доверие и разбирателство.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук