fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 19:22:33
петък | 27.05.2022 | 19:22:33
28.8 C
София

Кирил Петков: Признателен съм на българските военни за техния професионализъм, мъжество, всеотдайност и достойна служба

Изявлението му бе публикувано на официалната страница на Министерския съвет във фейсбук

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Признателен съм на българските военни за техния професионализъм, мъжество, всеотдайност и достойна служба. Това заяви премиерът Кирил Петков в поздравлението си по случай Деня на храбростта и празник на Българската армия.

Изявлението му бе публикувано на официалната страница на Министерския съвет във фейсбук.  

“Българската армия е институцията, която се ползва с най-висок обществен авторитет, уважение и доверие в обществото.

Военнослужещите са носители на висок морал и отговорност, проявявани с еднаква решимост, както в бурни исторически моменти като сегашния, така и в годините на мирен живот”, отбелязва министър-председателят.  

“Уверявам Ви, че българското правителство прави всичко необходимо за изграждане на съвременна и боеспособна българска армия – достоен съюзник на страните от евроатлантическата общност”, посочва още той.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук