27.01.2023 | петък | 13:15

Кирил Петков подкрепи Румен Радев с видеообръщение

Публикувано:

Сподели поста:

Съпредседателят на “Продължаваме промяната” и бивш служебен министър на икономиката Кирил Петков призова българите да подкрепят Румен Радев на президентския балотаж в неделя.

“За да продължим промяната не трябва да се отпускаме и за миг. Нека не допускаме корупцията да влезе през задната врата на балотажа. Затова твоят глас ни е нужен, за да спечелим последната битка по пътя към България, за която мечтаем. В неделя гласувай за президента, който започна промяната”, се казва в обръщението.

Петков изрази надежда, че България може да стане място, където младите се връщат, има нови инвестиции и възможност за достойни старини.

“За да имаме “Продължаваме промяната”, тази промяна трябваше да започне от някъде. Човекът, който я започна, се казва Румен Радев. Това беше човекът, който излезе на площада, без да го е страх и се опълчи срещу всички тези, които крадат от нашата република. Това е човекът, който обедини всички нас и ни даде възможност да повярваме, че промяната е възможна”, казва Петков във видео, публикувано във Фейсбук страницата на ПП.

Бившият служебен министър сподели, че подкрепата му към Радев ще бъде “с цяло сърце” и че с този президент в следващите 4 години България ще стане държава, с която нейните граждани да се гордеят.

Новините от България

Следете новините от всяка община в България в национална информационна медия "България1".

meteoONE

София
облачно
0.3 ° C
0.7 °
-0.2 °
88 %
2.6kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °
вт
2 °
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
София
облачно
0.3 ° C
0.7 °
-0.2 °
88 %
2.6kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °
вт
2 °

Прочети още

Приложение BNT NEWS на БНТ е с нова, усъвършенствана версия

През 2023 г. Българската национална телевизия продължава успешната реализация на своята стратегия за развитие, в която дигитализацията е...

Разследване за незаконна банкова дейност

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Видин се води разследване за извършени престъпления по чл. 321, ал.3, вр....

Повече чужденци посещават България

Пътуванията на български граждани в чужбина през декември 2022 г. са 604.7 хил., или с 9.7% над регистрираните...

ВМРО: Столичният общински съвет трябва да провери спешно гробищните паркове в София

Хаосът и разрухата там са обида към столичани Общинските съветници на ВМРО в Столичния общински съвет отново подготвят предложение...