fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:58

Кирил Петков: Няма да има нови мерки заради повишената заболеваемост с коронавирус

Главният здравен инспектор доц Ангел Кунчев обясни, че се правят промени, за да се облекчи достъпа на пациенти при личния лекар за диагностика и тя да е безплатна

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Не се предвижда ново затварянеи въвеждане на на здравни сертификати в страната и няма изискване за ограничения в движението. Това обяви на брифинг в Министерския съвет премиерът в оставка Кирил Петков след среща със здравните власти по повод повишаването на заболеваемостта от новия подвариант на коронавируса през последните дни.

Главният здравен инспектор доц Ангел Кунчев обясни, че се правят промени, за да се облекчи достъпа на пациенти при личния лекар за диагностика и тя да е безплатна.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img