fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 03:40:16
петък | 27.05.2022 | 03:40:16
17.8 C
София

Кирил Петков: МВР е на страната на народа

Прокуратурата е компрометирана, заяви премиерът

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„Искам да поздравя МВР, че е на страната на народа. В момента сме във времена на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона и народа или на страната на статуквото, на корупцията и недосегаемите.“ Това заяви премиерът Кирил Петков, който присъстваше на отчета на дейността на Министерството на вътрешните работи за 2021 г. в Главна дирекция „Национална полиция“.

 Петков поздрави служителите на реда за организираните честни избори на няколко пъти през изминалата година, предаде БТА.

„Дори опозицията не може да каже нищо по този повод. Законността се връща в България. Никой не е над закона“, посочи Петков.

Премиерът още веднъж отправи критики към работата на държавното обвинение.

„Прокуратурата в България не работи. Г-н Гешев за мен е абсолютно компрометиран. Той е компрометиран на ниво Европейски съюз“, смята Кирил Петков.

Той отбеляза, че в структурата на държавното обвинение все пак има честни прокурори, които съвестно изпълняват своите задължения. Премиерът Кирил Петков отправи и поздрав към служителите на реда за добрата организация в пунктовете за приемане на бежанци от Украйна, както и за работата по обработката на техните документи.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук