fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 01:33:35
събота | 28.05.2022 | 01:33:35
21.1 C
София

Кирил Петков: Край на политическите назначения, отзоваваме консула ни във Валенсия Пламен Георгиев

Премиерът отчете успех на ваксинационната програма

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Премиерът Кирил Петков заяви, че правителството слага край на политическите назначения и отзовава консула ни във Валенсия Пламен Георгиев. Той обяви това в началото на първото за 2022 година правителствено заседание. Според него по този начин ще бъде даден ясен знак, че този тип политически назначения не са метода и начина, по който ще се случват.

“Оттук-нататък приключват политическите назначения и назначенията на хора, чиято дейност не е свързана с мястото, на което отиват, особено в МВнР. Хора като Пламен Георгиев, който е назначен по изцяло политически причини като консул във Валенсия, предлагам да го отзовем. Това да бъде символ, че този тип политически назначения не са метода и начина, по който нещата ще се случват”, каза Петков.

Премиерът обяви още, че ще обсъдят повишаването на тавана за ковид мерките в сектор “Туризъм” от 1,8 до 2,3 милиона.

Петков поздрави и здравния министър за успеха с ваксинациите.

“Вече сме на една трета от резултата, който целяхме, а сме само в първите дни на януари”, заяви той.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук