fbpx
26.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 15:52:16
събота | 21.05.2022 | 15:52:16
26.8 C
София

Кирил Петков: Всяка криза е възможност

По думите на министър-председателя всяка криза е възможност

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„Излизайки от тази криза, България ще е по-силна, по-диверсифицирана и по-развита, заяви премиерът Кирил Петков на откриването на конференцията “След утрешния ден: Политики за растеж” – първата от серия дискусии в рамките на инициативата “Инвестиции и региони”, която се провежда днес в София.

По думите на министър-председателя всяка криза е възможност. И тези възможности се отварят и за България и трябва да бъдат използвани по най-умния начин. Картата на Европа се преначертава, посочи Петков, предаде БТА.

“Регионалният поглед с новата карта на Европа дава възможност и за нашите инфраструктурни проекти да бъдат още по-обединени и по-свързани. 65 млн. души сме на Балканите и, ако можем да обединим енергийните си и инфраструктурните си проекти, би трябвало да станем най-бързо растящия регион в Европа, отбеляза българският премиер.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук