fbpx
26.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 14:36:15
събота | 21.05.2022 | 14:36:15
26.8 C
София

Кирил Петков: Една от целите ни през 2022 е да запазим и да растем с талантите на България

Той призова всички да работим за една по-добра България

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Една от целите ни през 2022 е да запазим и да растем с талантите на България, да ги задържим тук и те да ни прославят с успехите си по света. Това каза министър-председателят Кирил Петков, който избра да отправи своите благопожелания за Новата 2022 година не от Министерския съвет, а от градината на Народния театър.

Той беше в компанията на едно от многото талантливи деца на България – 10-годишния Данаил Попзафиров, с който изиграха партия шах.

„Хора като Данаил ни дават надежда, че България може да бъде много по-успешна“, подчерта той. Премиерът пожела на всички българи успешна Нова година и всички да работим за една по- добра България.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук