fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:42

Кичка Бодурова разказа за скандала с Панайот Панайотов

Според естрадната певица грубото отношение е основната причина да откаже Панайотов да участва в нейния концерт в Бургас

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

„Панайот Панайотов беше груб към колеги – нарече ги „сульо и пульо“, и това не успях да го преглътна“, заяви в интервю за bTV естрадната певица Кичка Бодурова по повод размяна на гневни публикации в социалната мрежа „Фейсбук“ между нея и певеца. По думите ѝ грубото отношение на Панайотов е основната причина да откаже участието му в нейния концерт в Бургас през юни.

Певецът подразнил Бодурова и с избора на песен, в която призовава хората да се върнат в родината. „Публиката на концерта е в България, няма къде да се връща“, коментира естрадната изпълнителка. За друга песен, която Бодурова поискала той да изпълни, Панайот казал: “Няма да стане”.

Бодурова вече е простила на Панайот Панайотов. “Просто трябва да затворим страницата и с усмивка продължим напред, и всички да сме здрави. Пожелавам успех на всички! Пожелавам на всички да бъдат здрави”, заяви певицата.

Формалната причина за скандала всъщност са пари за гориво, които Панайот Панайотов е поискал, за да участва в концерта в Бургас.

„Преминавам на вариант В. Ето я истинската причина за отзоваването ми от концерта в Бургас на 11.7. Това е съобщение, което получих на VIBER на 28-и юни от К.Б. Чакам вашата сурова присъда !“, написа във „Фейсбук“ Панайотов на 30 юни.

Последва и публикация със съдържанието на есемес кореспонденция между него и Бодурова, от което става ясно, че са му отказани средства, които да покрият разходите за бензин от София до Бургас.

Тези постове предизвикаха веднага реакция от естрадната певица, която написа във „Фейсбук“:

„Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни, докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо , но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми
каза, че не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина (би трябвало това да го каже в началото). Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди два дни.

С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право – много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал. Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред! А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас!“

Певицата се учуди и от огромния интерес, който предизвика задочната словесна престрелка между нея и Панайотов, и вчера пусна следния пост: „Явно, че в България липсва екшън – писнало е на хората само от политически разправии. Но не можах да разбера защо се нарича “скандал” и то грандиозен, че съм отказала на колега да пее в моя концерт. И не мога да приема хора, които имат много скромно мислене (можех и друга дума да употребя, например: прости) и решиха, че е за пари, не заради грандоманщината на П.П., съм отказала участието му. След всичко това трябва да правя втори концерт в Бургас.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img