fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:44:44
четвъртък | 26.05.2022 | 19:44:44
26.8 C
София

КЕВР заседава за новата цена на газа

Регулаторният орган трябва да излезе с окончателно решение за новата цена до 31-ви декември

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Комисията за енергийно и водно регулиране ще проведе открито заседание, на което ще обсъди новата цена на природния газ за януари.

От “Булгаргаз” предлагат синьото гориво да се купува за 117. 12 лв. за мегаватчас. Ако регулаторът приеме предложението поскъпването на природния газ ще бъде с малко над 14% спрямо цената му в момента.

КЕВР трябва да излезе с окончателно решение за новата цена до 31-ви декември.

НС реши: Мораториумът върху цената на водата, тока и парното ще важи три месеца | NewsONE

След наложения от депутатите мораториум върху цената на тока, парното и водата до март 2022 година, правомощията на КЕВР са ограничени и държавният регулатор може да променя само цената на синьото гориво.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук