fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:43:52
четвъртък | 26.05.2022 | 17:43:52
26.8 C
София

КЕВР заседава за цената на природния газ през май (ВИДЕО)

Закритото заседание трябваше да се състои на 10 май, но беше отложено

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Комисията за енергийно и водно регулиране трябва да получи на 13 май окончателното заявление на обществения доставчик „Булгаргаз” с актуални данни за ценообразуващите елементи на природния газ за месец май 2022 г.

Непосредствено след това енергийният регулатор ще насрочи заседание за утвърждаване на окончателната цена на „Булгаргаз“ за месеца.

“Булгаргаз” информира енергийния регулатор, че Министерството на енергетиката започва проверка на ценообразуването на природния газ за месец май. Това беше и причината за отлагането на последното заседание на КЕВР, което трябваше да се проведе на 10 май.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук