fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:33

Огромно задръстване на АМ “Тракия”

Катастрофа отклони движението по обходен маршрут

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Катастрофа затруднява движението по АМ “Тракия” в посока София. Задръстването е огромно. Инцидентът е възникнал след удар на лек автомобил в мантинелата на пътя.

Заради инцидента движението е пренасочено по обходния маршрут – Ихтиман – Самоков  и Самоков – София. Тежкотоварните автомобили изчакват на място. Трафикът се регулира от “Пътна полиция”.

В катастрофата е пострадал турски дипломат, който преди минути е бил в Спешното отделение на УМБАЛ “Св. Анна”-София АД с тежка фрактура на тазово-бедрена кост.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img