27.01.2023 | петък | 07:25

“Като две капки вода”, “Hell’s Kitchen”, “Един за друг” и “Кошмари в кухнята” започват на…

Публикувано:

Сподели поста:

Вече ви споделихме кога започва новия сезон на bTV, днес повдига завесата и за програмата на втората частна национална телевизия – Nova. Пролетният сезон на медията се очертава доста постен откъм предавания с добре познати, като “Като две капки вода”, “Hell’s Kitchen”, “Един за друг”, “Кошмари в кухнята” и нов български сериал.

На 13 и 14 февруари зрителите на Нова ще могат да проследят два специални епизода на “Като две капки вода” за каузи на УНИЦЕФ. И двата епизода са по три часа.

На 15 февруари от 21:00 часа се завръща предаването за двойки “Един за друг” и ще бъде излъчвано всеки сряда и четвъртък от 21:00 и петък от 20:00 часа.

От 19 февруари (неделя) започва и нормалния сезон на “Като две капки вода”. Предаването вече няма да се излъчва в понеделник, както досега, а в неделя.

Понеделник, 20 февруари започва реалитито “Hell’s Kitchen” с излъчване всеки понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.

Сряда от 20:00 е запазеното време за “Кошмари в кухнята”.

На 23 февруари от 20:00 часа е премиерата на новия български сериал “Много мой човек”. Повече за него прочетете тук.

Новините от България

Следете новините от всяка община в България в национална информационна медия "България1".

meteoONE

София
облачно
-0.8 ° C
0 °
-1.2 °
96 %
0kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
2 °
вт
2 °
newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
-0.8 ° C
0 °
-1.2 °
96 %
0kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
2 °
вт
2 °

Прочети още

Оригиналният HBO драматичен сериал „Наследници“ се завръща с четвърти сезон на 27 март

Създаден от Джеси Армстронг, четвъртият сезон на наградения с Emmy® оригинален драматичен сериал на HBO Наследници дебютира в...

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа #саботаж #НПК #съдебна #реформа #разследване #ПП #ДБ #заседание #Възраждане #ИванГешев

Информация за състоянието на републиканските пътища към 17:30 ч. на 26.01.2023 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Температурите са в интервала от -5 С до +9°С. Времето над страната е облачно. Слаб вятър духа в областите:...

Георги Първанов: Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата

Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата. Особено на фона на безпринципния изблик на любов...