fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 22:39

Катедралата “Нотр Дам” може да отвори врати предсрочно

Това може да стане още през 2024 година

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Катедралата “Нотр Дам” може да отвори врати предсрочно, още през 2024 г. Това съобщи министърът на културата на Франция, цитиран от ВВС.

Историческата сграда от 13-ти век в Париж пострада при пожар през април 2019 г.. Това предизвика световна вълна от съпричастност, в резултат на която се получиха много дарения за ремонта й. През годините беше извършен мащабен проект за реставрация с цел възвръщане на предишния й вид.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img