fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:11

Катастрофа причини задръстване по ул. “Опълченска“

Движението в участъка се регулира от регулировчик

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Голямо задръстване на ул. „Опълченска“. Този път причина за това не е интензивният трафик и дъждът, който вали, а водач, отказал да се подчини на полицейска команда. В следствие на опита си да избяга от полицията се блъска в автобус и още няколко коли. Водачът е задържан от униформените, съобщиха за NewsOne от МВР.

Снимка: Маринела Маринова

В момента движението се регулира от регулировчик. Задръстване има по ул. “Шар планина”, а движещите се по “Опълченска” се отклоняват по “Кирил и Методий”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img