Призовавам фирмите да не изоставят обектите и да продължат ремонтите. Това каза в Пловдив вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан Караджов.

“Изоставянето на обектите ще означава застрашаване на безопасността на пътуващите по българските пътища. Минахме през една криза – обръщам се към всички с конструктивен тон – много моля да не преиграваме, да не пресоляваме манджата, защото става дума за пътуващите, за живота на българите”, подчерта той.  

Караджов коментира, че е слушал докато пътува пресконференцията на Българската браншова камара (ББК) “Пътища” и е много обезпокоен.

“В момента в страната се извършват стотици ремонти и най-големият ми страх е заради тяснопартийни интереси да продължава да се раздухва тази истерия и тя да стигне до там, че пътностроителните фирми да се оттеглят от ремонтите”, допълни министърът.

Той обясни, че иска да види и техните аргументи, “защото до сега всичко, което е по решението на Народното събрание, е изпълнено”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here