fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:59

Кание Уест вече не съществува! Запознайте се с “Йе”!

Атрактивният американски рапър се прекръсти, след като съд в Лос Анджелис одобри молбата му

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Американският рапър Кание Уест официално смени името си и вече ще се казва “Йе” (Ye), след като съдът в Лос Анджелис одобри желанието му той да се прекръсти, съобщава популярният портал TMZ, цитиран от bgnes.bg.

Според решението на американската Темида Кание Омари Уест вече трябва да се нарича “Йе”, което съвпада със заглавието на един от последните албуми на звездата. Уест подаде искане за промяна на името си като в мотивите бяха изтъкнати “лични причини”. Разглеждането и одобрението на нестандартното желание е отнело на съда по-малко от два месеца.

В началото на 2021г. Кание Уест и неговата съпруга Ким Кардашиян подадоха молба за развод след седем години брак. Въпреки това Кардашиян запази името на бившия си съпруг и продължава да го използва в различни телевизионни формати.

Рапърът е един от най-богатите хора в музикалната индустрия. Негови финансови консултанти изпратиха през 2020г. официални отчети до популярното издание “Форбс”, според които Уест разполага с активи от над 1 милиард долара. Един от най-печелившите му бизнеси на този етап е марката за спортни обувки Yeezy, която той притежава на 100%. Все още обаче не е изтекъл договорът с Адидас, а немската марка произвежда, маркетира и продава обувките му.

Кание Уест е определян като един от най-ексцентричните рап изпълнители в Щатите. Наскоро той си купи танк, а мазилката в дома му е толкова специална, че при най-малката повреда се обажда на специален екип от Белгия, който пътува до Америка, за да отстрани нанесените щети.

- РЕКЛАМА -spot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img