fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 02:41:03
петък | 27.05.2022 | 02:41:03
17.8 C
София

Камион измина 130 км. без шофьор в САЩ

Возилото се справи без проблеми с трафика, дори в многомилионния град Финикс

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Камион без шофьор измина 130 километра в Съединените щати. 40-тонната машина носеше товар, а компанията, която е създала компютърната система, искаше да демонстрира способностите й в реални условия.

За целта беше избрана една от най-натоварените с големи камиони магистрали в Съединените щати, за да се наблюдава работата на роботизирания тир.

Камионът без проблеми се справи с трафика, дори в многомилионния град Финикс. От компанията-производител казаха, че имат 70 такива камиони и са готови да ги използват за регулярни доставки.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук