fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:22

Как Ердоган накара Путин да го чака

Тези 50 секунди, които Ердоган накара Путин да го чака, изглеждайки изнервен пред камерите, казват много за това колко нещата се промениха след Украйна", пише в Туитър Джойс Карам от National News

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

В неловка ситуация изпадна руския президент Владимир Путин в Техеран Колегата му от  Турция Реджеп Ердоган остави Путин да чака близо минута, преди да пристигне на срещата. Това постави руския му колега в непривичната роля на чакащ.

Случка предизвикаха серия тълкувания 

Тези 50 секунди, които Ердоган накара Путин да го чака, изглеждайки изнервен пред камерите, казват много за това колко нещата се промениха след Украйна”, пише в Туитър Джойс Карам от National News.

През март 2020 г. по време на друга среща в Москва на Путин и Ердоган за Сирия руският лидер накара турския гост да чака почти две минути. 

Путин закъснява за почти всички срещи, а рекорд държи разговор с Меркел, за който руснакът закъснял цели четири часа. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img