Кабинетът се събира на пореден извънреден коалиционен съвет. Централна тема на срещата отново е проектът за актуализация на бюджета.

На дневен ред е и изготвянето на управленска програма на правителството, за което настояват БСП и “Демократична България”. По време на вечерното заседание на правителството ще бъдат обсъдени и двустранните отношения със Северна Македония, и поисканото от украинския посланик у нас изпращане на оръжие за Киев.

През седмицата правен експертен съвет ще  обсъди предложенията на “Продължаваме промяната” за промени в закона за местното самоуправление. Идеята е да се окрупняват общини и да се ограничат кметските мандати.

Previous articleВ Италия хванаха над 4 тона кокаин, има замесени и българи
Next articleЕмисия “Новини” на NewsONE Радио в 18:00 ч.
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here