fbpx
35 C
София
19 август 2022 | петък | 15:14

Кабинетът даде още близо 25 млн. лв. за машинното гласуване

Със средствата ще бъдат закупени допълнителни 1600 устройства за гласуване

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Правителството одобри допълнителни разходи в размер 24,6 млн. лв. по бюджета на Централната избирателна комисия (ЦИК) за 2021 г. за закупуване на 1 600 машини за изборите, за техническото им обслужване и логистиката.

Средствата ще бъдат осигурени от резерва за непредвидени или неотложни разходи по централния бюджет за 2021 г., в частта за допълващи и компенсиращи мерки във връзка с COVID-19. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img