fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 07:12

Йордан Терзийски: “Продължаваме Промяната” направихме всичко възможно да бъде съставено правителство с първия мандат

Фалшиви герои с фалшиви обещания създадоха фалшив скандал, заяви Терзийски

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Йордан Терзийски от “Продължаваме Промяната” смята, че са направили всичко възможно, за да бъде съставено ново правителство с първия мандат. Подчерта, че заради “импулсивното решение” на ИТН вече се върви към сигурни предсрочни избори.

“Не знам какво точно се случи в това видео толкова скандално, за да се прекратят тези разговори. Едни фалшиви герои, които дадоха фалшиви обещания, сега създадоха един фалшив скандал. В записа не се казва нищо скандално”, коментира изтеклият запис от партийното заседание на “Демократична България”.

Терзийски определи видеото като “пореден пример как ИТН от една частица истина успяват да извъртят до такава степен, че да работи в тяхна полза.” Според него в този запис няма нито една дума, която да ги оневинява за всички неща, които са извършили – затова, че провалиха два поредни парламента, че свалиха правителството и че в момента са част от коалицията на опозицията.

Той коментира и закона за КПКОНПИ и предрече, че вероятно няма да може да бъде приет.

“Мисля, че много ясно станаха известни двата лагера. Единият е коалиция на антикорупцията – ДБ, БСП и ПП, и на статуквото, което гласува заедно – ГЕРБ, ДПС и ИТН, се опитва отчаяно да се прилепи към него”, очерта в ефира на NOVA депутатът.

Йордан Терзийски изрази надежда на следващите избори “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и БСП да съберат 121 депутати.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img