fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:17

Йордан Цонев: На България са нужни предсрочни избори (ВИДЕО)

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ДПС продължава да настоява за предсрочни избори. Позицията на партията потвърди депутатът Йордан Цонев, който коментира политическата обстановка в страната.

“ДПС няма воден политически разговор на тази тема. Имаме воден разговор на темата, че на България са нужни предсрочни избори – и ние това сме го оповестили. Ако променим това решение, ще Ви го кажем”.

Още преди връчването на мандата на ПП за сформиране на правителство от ДПС бяха категорични, че няма да подкрепят евентуален кабинет с премиер Асен Василев.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img