fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:12

Изтеглиха кораба „Вера Су“

36 дни по-късно драмата с плавателния съд приключи благополучно

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Заседналият кораб „Вера Су“ беше успешно изтеглен от местността „Яйлата“ тази нощ. По план извеждането на плавателния съд трябваше да се проведе във вторник, но форсмажорни обстоятелства наложиха операцията да се извърши по-рано.

Около полунощ, с помощта на три катера, „Вера Су“ беше изведен само за 16 минути. Той пътува към пристанище Варна.

Преди това товарът на кораба – над 700 тона карбамид беше разтоварен и той видимо олекна и се надигна над водата. Очаква се “Вера Су” да пристигне във Варна в следващите часове.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img