fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 19:15:37
петък | 27.05.2022 | 19:15:37
28.8 C
София

Изплащат майските пенсии (ВИДЕО)

Най-важното възрастните хора да посещават пощенската станция, която е по постоянен адрес и е регистрирана в Националния осигурителен институт

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Изплащат пенсиите от днес до 20 май. Заради хакерската атака срещу “Български пощи” е въведена допълнителна организация за изплащане по график.

Най-важното за пенсионерите е да посещават пощенската станция, която е по постоянен адрес и е регистрирана в Националния осигурителен институт.
Едновременно с пенсиите отново ще бъдат направени и допълнителните плащания -“ковид добавката” от 60 лв. и разликата между пенсиите от декември 2021 и януари 2022 .

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук