fbpx
27.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 16:22:11
четвъртък | 26.05.2022 | 16:22:11
27.8 C
София

Излизат резултатите от проверката в ”Булгаргаз” (ВИДЕО)

Причината са настъпилите промени в условията на ценообразуване след спирането на доставките от „Газпром”

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Очакват се резултатите от проверката на министерство на енергетиката в „Булгаргаз”. От  ведомството обясниха, че тя е назначена със заповед на министъра на енергетиката Александър Николов.

Причината са настъпилите промени в условията на ценообразуване след спирането на доставките от „Газпром” за България.

В началото на седмицата енергийният регулатор отложи определянето на цената на синьото гориво за месец май, заседанието ще се проведе утре. Вчера президентът Румен Радев,  призова  КЕВР и “Булгаргаз” да обявят цените на природния газ, защото бизнесът, топлофикациите и хората работят в неизвестност.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук