30.11.2022 | сряда | 03:36

Избрали сме 240 миньона

Публикувано:

Сподели поста:

Здравейте, господа депутати! Как сте? Днес целия български народ видя, че сте добре – здрави, прави, усмихнати, наперени, нагли и загубили пълна реалност каква е вашата функция.

Нека ви я припомним, господа депутати. Вие сте представители на гласоподавателите в Парламента и е ваша основна задача като назначен, избираем кадър, да работите само и единствено в ползва на народа. Очевидно сте забравили, че Вие, господа депутати, сте най-обикновени чиновници. На заплата. Плащана от нас, избирателите. И нека ви напомним нещо – властта не е във вашите ръце! Властта е в нас, народа на Република България. Народа, който няма да ви прости днешния ден. Народа, който ще потърси сметка от всеки един от вас лично.

А сега, излизайки от Парламента да си починете или да отидете да пийнете и да се посмеете, правейки разбор на цирка, който сътворихте, искаме да ви кажем едно – вие сте нищо повече от малки, дребни, незначителни миньони.

ИА newsONE
ИА newsONEhttps://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...