fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 06:36:17
петък | 20.05.2022 | 06:36:17
5.7 C
София

Иван Гешев: Защитата на българския национален интерес трябва да бъде приоритет

"Пожелавам успех в разследването на Специализираната прокуратура, съвместно с ДАНС, за евентуално извършван шпионаж в полза на Руската Федерация!", каза Гешев

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

“Защитата на българския национален интерес трябва да бъде приоритет за всички държавни институции”. Това написа главния прокурор Иван Гешев в профила си в „Туитър“.

“Пожелавам успех в разследването на Специализираната прокуратура, съвместно с ДАНС, за евентуално извършван шпионаж в полза на Руската Федерация!”, допълва Гешев.

Припомняме, че специализираната прокуратурата разследва за шпионаж в полза на Русия двама служители на средно ръководно ниво в ДАНС и служител на българско министерство, различно от МВР.

“Става въпрос за случай на шпионаж, разкрит в следствие на активната работа на ДАНС. Това е престъпление против републиката. Този тип престъпления се извършват обикновено конфиденциално и са секретни, затова на този етап не можем да разкрием много подробности,” каза ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук