fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:38

Иван Ченчев от БСП пред Патарински LIVE: “Възраждане” са патерица на ГЕРБ

Лена Бориславова я използват като изтривалка на статуквото, смята той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Възраждане” са патерица на ГЕРБ и това ясно се вижда от досегашните гласувания в парламента. Това заяви в предаването Патарински LIVE по newsONE депутатът от БСП Иван Ченчев, който коментира “Продължаваме Промяната”.

Според него пък Лена Бориславова я използват като изтривалка на статуквото.

Ченчев коментира още, че управляващите са подменили вота на своите избиратели. Плюс това БСП е на 131 години, докато те надали ще успеят да честват и 13 месеца.

“Не може по такъв начин да се отнесеш с хората които са ти гласували доверие. Днес така, утре иначе. А нали ги виждаме в парламента, как ги управляват със смс-и. Те през цялото време са били в колаборация. А нали ги помним в първите дни на парламента, там в един ъгъл заврени гледаха с един уплашени погледи”, коментира Ченчев.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img