fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:39

Краят на една епоха: Ива Николова напуска ПИК

Журналистката отказва да назове причините

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Емблематичната журналиста на ”ПИК”  Ива Николова напуска новинарската агенция. Това е съобщила самата тя тази сутрин пред репортерите в парламента, цитирани от ОFFNews.

Ива Николова е заявила пред колегите си днес,че молбата и за напускане е разписана от работодателя й, а последният й работен ден е в края на седмицата. Журналистката не е съобщила причините за напускането й. 

Николова е била категорична, че оттук нататък няма да се занимава с журналистика 

В годините назад Ива Николова е работила в редица медии сред, които вестниците “Новинар”, “Политика”, ТВ “Европа”, ТВ7, NBT, сайтовете “Блиц”, “ПИК” и др. Журналистката е била и кандидат-кмет на Габрово от Синята коалиция през 2010 г.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img