fbpx
35 C
София
19 август 2022 | петък | 15:15

Ива Митева: Управленската и законодателна програма се припокрива с нашите виждания и идеи

От ИТН нямаме остри възражения срещу кандидатурата на Бойко Рашков, заяви Митева

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

След срещата с БСП депутатът от “Има Такъв Народ” Ива Митева заяви, че управленската и законодателна им програма се припокрива с техните виждания и идеи.

На брифинг в парламента след консултациите тя коментира, че двете формации са се обединили, че антикорупционният закон трябва да се приеме.

“Ние днес ще подкрепим законопроекта на първо гласуване в комисията по конституционни и правни въпроси, каза Митева. От ИТН ще настояваме за обществено обсъждане на предложенията, преди те да влязат за гласуване в пленарната зала. Ще подкрепим и процедурните правила за избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество”, съобщи Митева.

На въпрос за избора на Бойко Рашков за председател на комисията, Митева каза: “Ние нямаме остри възражения срещу кандидатурата на Бойко Рашков, но смятаме, че записването на конкретно име противоречи на смисъла на приемането на тези процедурни правила”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img