fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:46

Ива Митева: Татяна Дончева няма място в политиката

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Хора, като бившия депутат Татяна Дончева, нямат място в политиката. Това заяви в предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ Ива Митева от “Има такъв народ”.
“Аз не желае да коментирам г-жа Дончева, защото, знате ли, когато човек изговаря неверни думи, когато човек с лека ръка се опитва да омърси честта и достойнството на даден човек, тогава той трябва да се замисли. И тогава той трябва да понесе своята отговорност и смятам, че той дълбоко трябва да се срамува за това. И затова смятам, че такива хора нямат място в политиката, заяви Ива Митева.

Вчера, в предаването по БНТ, Татяна Дончева изнесе неверни твърдения за ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков и заяви, че той е “ортодоскален гербаджия”. Кандидатът за президент беше включен на пряка телефонна линия в предаването, където заяви, че Татяна Дончева изнася неверни твърдения и я призова да се извини.

Проф. Герджиков: Татяна Дончева лъже и обижда мен и университета | NewsONE

По-късно през деня, бившият депутат поднесе своите извинения с публикация в социалните мрежи.

Татяна Дончева се извини на ректора на СУ | NewsONE

По време на на функционирането на 46-то Народно събрание Татяна Дончева заяви, че Ива Митева се държи като “болонка на някой сценарист, а не като председател на парламента”. Ива Митева пък й отговори, че “болонката може да бъде приятел, но може да има и доста силен характер”.
Името на Татяна Дончева беше забъркано и в скандала “500 К”, където тя заяви, че може да се търси правата и по съдебен път.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img